Search AZ Awards ...
Awards By Category

In rebuilding a family home as an infill on a Toronto street, Drew Mandel sought to harmonize the structure with its surroundings, and make it a warm, light-filled haven for the owners. A board-formed concrete wall frames the backyard, capping views out through the expansive southern glazing, while transparent interior walls usher natural light into all corners of the three-storey space. Among the boldest moves: a built-in fireplace that spans a wall, and floors finished half in oak and half in polished concrete.
drewmandelarchitects.com

Location: Toronto, Ontario
Firm: Drew Mandel Architects, Toronto
Team: Drew Mandel and Jowenne Poon with Jasmine Maggs and Rachel Tameirao

Moore Park residence

Explore more Award Winners

2016
Award of MeritResidential
Location
Montreal, Canada
Firm
YH2, Canada
2018
People’s ChoiceResidential
Location
Shanghai, China
Firm
RIGI Design, China
2016
Winner + People’s ChoiceResidential
Location
São Paulo, Brazil
Firm
Studio Mk27, São Paulo